Georgia State University - Curve

Location Atlanta, Ga
Client Georgia State University
The CURVE (Collaborative University Research & Visualization Environment) project is a small but mighty 3,000 sf space located in the heart of the Georgia State University’s campus. This research library is engaging students, faculty, and staff by connecting them with unique visualization hardware and software, and the latest online research tools.

New South Awards

  • First Place - Hyatt
  • First Place Sustainable - Douglas C...
  • First Place - Pace Academy - Arthur...
  • Best Project - Merit Award - Center...
  • First Place - Cay Building - U.S. A...
  • First Place - Northwest Medical Cen...
  • Merit Design Award - Riverdale New ...
  • First Place Sustainable - Georgia T...
  • First Place - Georgia State Univers...
  • First Place - Mt. Pisgah - New Uppe...
  • First Place - Northwest Medical Cen...
  • First Place - Delta Community Credi...
  • First Place - Georgia Tech - Ken By...
  • Office-Retail-Mixed Use - Cay Buil...
  • Merit Award - Pickens County Courth...
  • Silver Brick in Architecture Award ...
  • Project of The Year - SunTrust Park
  • First Place - Georgia Tech - Glenn ...
  • First Place - Schuetz Manufacturing...S
  • First Place - Atlanta Botanical Gar...S
  • First Place - Atlanta Botanical Gar...S
  • First Place - Cherokee County Aquat...S
  • First Place - Georgia State Univers...S
  • Merit Award - Emory University - Ca...S